У фритюрі
Багато запитують, як приготувати сирні кульки у фритюрі? Достатньо лише познайомитися з наступним рецептом!
Необхідні компоненти:
- 400 г кисломолочного продукту;
- 1 сире яйце;
- 50 г цукру;
- 0,5 ч. л. соди;
- 160 г пшеничного борошна;
- 300 мл соняшникової олії;
- 100 г цукрової пудри;
- щіпка солі.
Спосіб приготування:
- Викласти сир у велику ємність, з’єднати з яйцем, цукром і сіллю.
- Додати в масу соду, борошно і розмішати все виделкою до однорідності.
- Ретельно вимісити тісто, щоб воно вийшло не дуже липким і густим.
- Взяти тісто і зліпити невеликі кульки.
- Налити в сотейник олію і нагріти до появи бульбашок.
- З допомогою двох вилок або шумівки опустити в масло кульки.
- Як тільки кульки придбають золотисту скоринку, помістити їх на паперові рушники.
Частування рекомендується подавати в охолодженому вигляді, присипавши цукровою пудрою.