Кульки з сиру – 6 швидких і смачних рецептів приготування

У фритюрі

Багато запитують, як приготувати сирні кульки у фритюрі? Достатньо лише познайомитися з наступним рецептом!

Необхідні компоненти:

  • 400 г кисломолочного продукту;
  • 1 сире яйце;
  • 50 г цукру;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • 160 г пшеничного борошна;
  • 300 мл соняшникової олії;
  • 100 г цукрової пудри;
  • щіпка солі.

Спосіб приготування:

  • Викласти сир у велику ємність, з’єднати з яйцем, цукром і сіллю.
  • Додати в масу соду, борошно і розмішати все виделкою до однорідності.
  • Ретельно вимісити тісто, щоб воно вийшло не дуже липким і густим.
  • Взяти тісто і зліпити невеликі кульки.
  • Налити в сотейник олію і нагріти до появи бульбашок.
  • З допомогою двох вилок або шумівки опустити в масло кульки.
  • Як тільки кульки придбають золотисту скоринку, помістити їх на паперові рушники.

Частування рекомендується подавати в охолодженому вигляді, присипавши цукровою пудрою.

Дивіться також:  Плов з качки – 7 рецептів, як приготувати в мультиварці, в казані і в духовці
Прокрутка до верху