З шинкою і брокколі
Для даної страви підходить начинка з шинкою і брокколі. Але над цими продуктами для початку слід трохи почаклувати. Як це зробити, зараз розповімо. Але спочатку, список продуктів.
Список інгредієнтів:
- 1,5 кг курки;
- 0,12 кг сметани;
- за смаком солі;
- за смаком спецій;
- 0,18 кг шинки;
- 0,4 кг брокколі;
- одне яйце;
- 8 млинців.
- птах – 1,5 кг;
Як готувати:
- Брокколі промийте в ємності з холодною водою. Суцвіття зріжте. Відваріть в підсоленій воді до напівготовності. Відкиньте на сито. Дайте охолонути.
- Підготуйте тушку птиці. Сполосніть її в проточній воді. Обітріть від зайвої вологи. Зламайте або ножем проріжте суглоби крил і гомілок. Стежте, щоб не порвалася шкіра.
- З самої тушки зніміть м’ясо та субпродукти. Перемеліть на м’ясорубці.
- Шинку наріжте кубиками. Трохи обсмажте до рум’яного кольору.
- Змішайте шинку, фарш, 100 г сметани, збовтане яйце. Заправте сіллю і спеціями.
- У шкіру укладіть плазом один млинець. При бажанні млинці можна трохи підрізати. На даний шар укладіть шар фаршу. Потім ще один млинець. Тепер шар дрібних відварених суцвіть капусти. Знову млинець. Продовжуйте укладати шари в такому порядку – фарш, блін, капуста, блін. Коли всі інгредієнти закінчаться, зашейте шкіру.
- Тушку змастіть сумішшю сметани, солі і мелених спецій. Укладіть на деко, застелений харчовою фольгою. Зверху загорніть фольгу.
- Готуйте в духовці при 180С – 80-90 хвилин.
Через годину після початку запікання відкрийте шар фольги зверху. Допечіть так. Верх добре підрум’яниться і стане апетитніше.