Курка в банці в духовці – 7 рецептів

Шашлик з курки в банку

Для приготування шашлику з курки знадобиться наступний список продуктів:

  • філе курки — 0,5 кг;
  • цибуля — 2 штуки;
  • сік ½ лимона;
  • вода з газом (мінеральна) — 1 склянка;
  • спеції для шашлику — 1 ст. л.;
  • сіль — 1,5 ч. л.

Приготування:

  • Промиваємо куряче м’ясо і нарізаємо скибочками, цибулю — кільцями. Змішуємо м’ясо і цибулю, заправляємо лимонним соком, сіллю і приправами. Гарненько натираємо м’ясо сумішшю і залишаємо маринуватися при кімнатній температурі близько години. Потім заливаємо мінералку і маринуємо ще дві години.
  • Мариноване м’ясо нанизуємо на шпажки в послідовності м’ясо — лук. Міні — шашлички закладаємо в банку і накриваємо фольгою. Ставимо в розігріту духову шафу і доводимо до 150°С, запікаємо до золотистого відтінку. Подається курячий шашлик гарячим.
Дивіться також:  Тефтелі як у садку – 8 рецептів з підливою
Прокрутка до верху