Рецепт запікання в духовці
Якщо у вас немає можливості приготувати м’ясо на відкритому повітрі, то запечіть її в духовці, але обов’язково використовуйте в рецепті кисло-солодкий соус.
В результаті смак і аромат курятини, приготованої за таким рецептом в духовці, ні в чому не поступиться страв на барбекю.
Інгредієнти:
- курячі гомілки;
- 150 мл ананасового соку;
- за дві ложечки соєвого і гострого соусів;
- два зубці часнику;
- дві ложки рисового оцту;
- дві ложки свіжого імбиру;
- ложка з гіркою крохмалю;
- півчашки цукру;
- 50 г борошна;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Деко застеляємо папером, розкладаємо курячі гомілки і запікаємо їх в духовці при температурі 220 градусів спочатку 20 хвилин на одній стороні, а потім 10 хвилин на інший.
- У глибокій ємності змішуємо всі рідкі інгредієнти для соусу, додаємо рубаний часник, подрібнений імбир, сіль і цукор. Вміст ємності варимо на малому вогні півгодини.
- Дістаємо з духовки курячі ніжки, поливаємо їх маринадом і запікаємо ще 20 хвилин.