Курка в кисло солодкому соусі – 8 рецептів приготування

Рецепт запікання в духовці

Якщо у вас немає можливості приготувати м’ясо на відкритому повітрі, то запечіть її в духовці, але обов’язково використовуйте в рецепті кисло-солодкий соус.

В результаті смак і аромат курятини, приготованої за таким рецептом в духовці, ні в чому не поступиться страв на барбекю.

Інгредієнти:

  • курячі гомілки;
  • 150 мл ананасового соку;
  • за дві ложечки соєвого і гострого соусів;
  • два зубці часнику;
  • дві ложки рисового оцту;
  • дві ложки свіжого імбиру;
  • ложка з гіркою крохмалю;
  • півчашки цукру;
  • 50 г борошна;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  • Деко застеляємо папером, розкладаємо курячі гомілки і запікаємо їх в духовці при температурі 220 градусів спочатку 20 хвилин на одній стороні, а потім 10 хвилин на інший.
  • У глибокій ємності змішуємо всі рідкі інгредієнти для соусу, додаємо рубаний часник, подрібнений імбир, сіль і цукор. Вміст ємності варимо на малому вогні півгодини.
  • Дістаємо з духовки курячі ніжки, поливаємо їх маринадом і запікаємо ще 20 хвилин.
Дивіться також:  Як смачно приготувати тріску? 11 рецептів
Прокрутка до верху