Курка в кисло солодкому соусі – 8 рецептів приготування

З додаванням меду

Китайські кухарі використовують для приготування соусів і маринадів найрізноманітніші інгредієнти. Але ви й самі можете коригувати смак.

Так, додавши більше меду, ви отримаєте більше солодощі, а оцтом можете регулювати кислоту.

Інгредієнти:

  • 300 г курячої грудинки;
  • три моркви і одна цибулина;
  • три зубці часнику;
  • ч. л. меду;
  • 60 мл соєвого соусу;
  • три ложки крохмалю;
  • ч. л. оцту.

Спосіб приготування:

  • Шматочки курки маринуємо в соєвому соусі, а потім смажимо в олії 20 хвилин.
  • До м’яса викладаємо смужки моркви, а потім додаємо крохмаль, який попередньо розчинили у воді.
  • Залишилося додати нашатковану цибулю і часник, влити оцет і додати мед. Перемішуємо склад і через п’ять хвилин прибираємо страву з вогню.
Дивіться також:  Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху