З додаванням меду
Китайські кухарі використовують для приготування соусів і маринадів найрізноманітніші інгредієнти. Але ви й самі можете коригувати смак.
Так, додавши більше меду, ви отримаєте більше солодощі, а оцтом можете регулювати кислоту.
Інгредієнти:
- 300 г курячої грудинки;
- три моркви і одна цибулина;
- три зубці часнику;
- ч. л. меду;
- 60 мл соєвого соусу;
- три ложки крохмалю;
- ч. л. оцту.
Спосіб приготування:
- Шматочки курки маринуємо в соєвому соусі, а потім смажимо в олії 20 хвилин.
- До м’яса викладаємо смужки моркви, а потім додаємо крохмаль, який попередньо розчинили у воді.
- Залишилося додати нашатковану цибулю і часник, влити оцет і додати мед. Перемішуємо склад і через п’ять хвилин прибираємо страву з вогню.