Готуємо з ананасами
Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами – блюдо, яке швидко готується і швидко з’їдається. Приготувати його можна як на сковороді, так і в духовці. Ми теж пропонуємо власний рецепт приготування запеченого м’яса курки з екзотичним фруктом і незвичайним соусом.
Інгредієнти:
- курка;
- два зубці часнику;
- по півчашки соєвого соусу, кетчупу і винного оцту;
- ананаси кільцями (консервація);
- 60 мл меду.
Спосіб приготування:
- Для соусу змішуємо всі компоненти і заливаємо їм курку.
- На фольгу викладаємо м’ясо разом з маринадом, кладемо колечка екзотичного фрукта, загортаємо і ставимо в духовку на годину, температура 200 градусів.
- Якщо ви бажаєте отримати курочку з рум’яною скоринкою, то за 15 хвилин до закінчення процесу відкрийте фольгу.