Курка в кисло солодкому соусі – 8 рецептів приготування

Готуємо з ананасами

Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами – блюдо, яке швидко готується і швидко з’їдається. Приготувати його можна як на сковороді, так і в духовці. Ми теж пропонуємо власний рецепт приготування запеченого м’яса курки з екзотичним фруктом і незвичайним соусом.

Інгредієнти:

  • курка;
  • два зубці часнику;
  • по півчашки соєвого соусу, кетчупу і винного оцту;
  • ананаси кільцями (консервація);
  • 60 мл меду.

Спосіб приготування:

  • Для соусу змішуємо всі компоненти і заливаємо їм курку.
  • На фольгу викладаємо м’ясо разом з маринадом, кладемо колечка екзотичного фрукта, загортаємо і ставимо в духовку на годину, температура 200 градусів.
  • Якщо ви бажаєте отримати курочку з рум’яною скоринкою, то за 15 хвилин до закінчення процесу відкрийте фольгу.
Дивіться також:  Жульєн з грибами – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху