Курка в кисло солодкому соусі – 8 рецептів приготування

Курка в кисло-солодкому соусі з рисом

Курка, томлена в кисло-солодкому соусі, ідеально поєднується з крупами, особливо, з рисом. Порадуйте вашу родину незвичайним, але цілком доступним, стравою китайської кухні.

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе;
  • 150 мл соєвого соусу;
  • 120 мл яблучного оцту;
  • 30 г томатної пасти;
  • 200 г ананасів;
  • два томата;
  • солодкий перець;
  • будь підсолоджувач (цукор або мед).

Спосіб приготування:

  • Кладемо В ємність тонкі м’ясні шматочки. Перчимо їх, поливаємо шістьма ложками соєвої приправи і залишаємо просочуватися.
  • У глибокій сковорідці готуємо заправку. Для цього вливаємо залишилася соєву приправу, оцет і кладемо томатну пасту. Суміш прогріваємо і додаємо будь підсолоджувач.
  • Тепер кладемо в отриманий склад смужки червоного перцю, помідор і шматочки фруктів. Вливаємо воду і пробуємо на смак – якщо вийшло занадто кисло, додаємо цукор або мед. Готуємо десять хвилин, соус повинен бути в міру густою.
  • У готову заправку кладемо смажені шматочки курки, готуємо їх ще десять хвилин, після чого вимикаємо нагрівання і подаємо страву з відвареної рисовою крупою.
Дивіться також:  Капустяна шарлотка – 7 швидких і смачних рецептів приготування в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху