Курка в рукаві в духовці – 7 смачних рецептів запікання

Соковита курка в духовці

Птах виходить ще соковитіше, якщо попередньо замаринувати її, залишивши в холодильнику на кілька годин.

Кращі рецепти маринаду:

  • свіжий апельсиновий сік;
  • соєвий соус і мед;
  • мед і гірчиця;
  • слабкий розчин оцту;
  • сік граната;
  • натуральний сік лайма.

Легко додати всередину цілої тушки лимон, щоб надати м’ясу легку приємну кислинку. Лимон пом’якшить волокна, і страва вийде вдвічі ніжним, соковитим і трохи пряним. Запікати птицю добре на низькій температурі 180 градусів протягом години.

Дивіться також:  Як зробити сир з кислого молока – 7 правильних рецептів
Прокрутка до верху