Курка з чорносливом — 5 рецептів смачних страв

Салат «Ніжність» з м’ясом птиці і сухофруктами

Це ресторанну страву тільки виглядає складним. Насправді приготувати салат з куркою і чорносливом зможе навіть початківець кулінар.

Для цього потрібні:

  • 60 грам волоських горіхів;
  • 6 курячих яєць;
  • стакан майонезу;
  • 150 грам вареної курки;
  • 2 огірка;
  • 200 грам черносливов;
  • зелень на розсуд кухаря.

Спосіб приготування:

  • Чорнослив заздалегідь відмочити в окропі і подрібнити.
  • Яйця відварити і відокремити білки від жовтків.
  • Волоські горіхи подрібнити.
  • Огірки очистити від шкірки і нарізати соломкою.
  • Відварену курку нарізати соломкою.
  • У салатник з плоским дном викладати шарами курку, чорнослив, огірки, подрібнені білки, горіхи і дрібно нарізані жовтки. Кожен інгредієнт необхідно змащувати майонезом.
  • Прикрашають салат «Ніжність» гілочками кропу або петрушки.

Цей рецепт нагадує салат «Берізка». Головна відмінність полягає у відсутності консервованих огірків і грибів.

Дивіться також:  Обід на швидку руку – 12 швидких і смачних рецептів
Прокрутка до верху