Рецепт приготування в рукаві
Якщо хочете нагодувати гостей оригінальним блюдом, але заощадити час, то курка з картоплею в духовці в рукаві – ідеальний варіант.

Інгредієнти:
- Сметана – 170 гр.;
- Картопля – 10 великих бульб;
- Цибуля – 2 великих цибулини;
- Майонез – 120 гр.;
- Суміш спецій для курки;
- Курка – вага близько 2 кг;
- Сіль;
- Перець мелений.
Приготування:
Тушку промити. Взяти паперовий рушник, промокнути. Кость розділити на дві частини. Розвести в різні боки. Сіль змішати зі спеціями. Натерти тушку.
В піалі перемішати майонез зі сметаною.
В половині соусу і замаринувати тушку. Відставити на півгодини.
Зняти шкірку з картоплі. Нарізати кільцями.
Цибулину почистити. Нарізати.
Використовувати миску глибокого розміру. Присипати спеціями. Підсолити. Залити соусом, що залишився. Розмішати.
Взяти рукав для запікання.
Тушку спиною вниз помістити в рукав. Розвести грудку по сторонах. Помістити в розворот овочі. Закрити рукав зажимом. Помістити на деко, таким чином, щоб м’ясо виявилося над картоплею, і просочувала овочі соком під час приготування.
Помістити в нагріту духовку. Температура 200 гр. Готове блюдо буде через півтори години.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9