Запіканка з курки та картоплі
Ситне, не дуже калорійне, швидке в приготуванні блюдо – це запіканка з курки з картоплею.

Інгредієнти:
- Сир – 150 гр.;
- Олія для змащування дека;
- Сіль;
- Картопля – 8 шт.;
- Перець мелений;
- Цибулина – 1 шт.;
- Томат – 1 шт.;
- Майонез;
- Філе курки – 450 гр.
Приготування:
Зняти шкірку з картоплі. Нарізати кружечками.
Покласти на сковорідку, змащену олією.
Лушпиння прибрати з цибулини. Нашаткувати. Накрити їм картоплю.
Філе. Промити. Просушити нарізати. Викласти третім шаром.
Помідор нарізати кружечками. Вкрити курку.
Влити воду, злегка закривши дно сковорідки. Полити олією соняшниковою. Посипати сіллю і перцем.
Сир натерти.
Помістити в духову шафу. Температура 200 гр. Через півгодини присипати сиром. Полити майонезом. Протушкувати чверть години.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9