Курка з картоплею в духовці – 9 рецептів

Запіканка з курки та картоплі

Ситне, не дуже калорійне, швидке в приготуванні блюдо – це запіканка з курки з картоплею.

Інгредієнти:

  • Сир – 150 гр.;
  • Олія для змащування дека;
  • Сіль;
  • Картопля – 8 шт.;
  • Перець мелений;
  • Цибулина – 1 шт.;
  • Томат – 1 шт.;
  • Майонез;
  • Філе курки – 450 гр.

Приготування:

  • Зняти шкірку з картоплі. Нарізати кружечками.
  • Покласти на сковорідку, змащену олією.
  • Лушпиння прибрати з цибулини. Нашаткувати. Накрити їм картоплю.
  • Філе. Промити. Просушити нарізати. Викласти третім шаром.
  • Помідор нарізати кружечками. Вкрити курку.
  • Влити воду, злегка закривши дно сковорідки. Полити олією соняшниковою. Посипати сіллю і перцем.
  • Сир натерти.
  • Помістити в духову шафу. Температура 200 гр. Через півгодини присипати сиром. Полити майонезом. Протушкувати чверть години.
  • Дивіться також:  Котлети з путасу – 7 дуже смачних рецептів
    Прокрутка до верху