У горщиках в духовці
Приготувати припечену курку з картоплею допоможуть горщики. В цій ємності тепло рівномірно розподіляється, роблячи страву соковитою і смачною.

Інгредієнти:
- Цибуля – 170 гр.;
- Картопля – 450 гр.;
- Морквина – 170 гр.;
- Масло рослинне – 4 ч. ложки;
- Петрушка сушена – 2 гр.;
- Сметана – 120 гр.;
- Часник – 5 зубків;
- Філе куряче – 550 гр.;
- Кріп сушений– 2 гр.;
- Сіль.
Приготування:
Курку промити. Просушити. Нарізати шматками.
Помістити в горщики, укривши дно.
Цибулю очистити. Нарізати кільцями.
Нарізати очищений часник.
Покрити м’ясо цибулею. Залишивши частину цибулі на столі.
Посипати часником.
Моркву почистити. Взяти тертці, натерти.
Посипати на цибулю. Частина морквини відкласти.
Картоплю очистити. Нарізати шматками.
Помістити в горщики.
Налити трохи олії. Додати воду. Полити сметаною.
Помістити відстрочені овочі. Накрити горщики кришкою.
Помістити в духову шафу. Через 40 хвилин страва готова.
Посипати зеленню, подати.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9