З додаванням грибів
Приготувати курку з картоплею можна з додаванням грибів. Цей інгредієнт додасть страві особливий смак і аромат.

Інгредієнти:
- Сіль;
- Картопля – 10 шт.;
- Сир – 150 гр.;
- Грудка куряча – 2 шт.;
- Прянощі;
- Сало – 100 гр.;
- Сметана – 50 мл;
- Печериці – 300 гр.;
- Цибуля – 1 шт.
Приготування:
Для приготування їжі використовуйте тільки свіже сало. Нарізати його на шматочки малого розміру.
Шкірку зняти з картоплі. Промити. Нашаткувати.
Взяти деко. Викласти сальце.
Зверху помістити картоплю.
Видалити плівку з грибів. Промити. Нарізати слайсами тонкого розміру.
Сковорідку змастити маслом. Помістити гриби. Підсмажити. Остудити. Перекласти на деко.
Курки промити. Висушити. Нарізати.
Кожен шматок відбити. Посипати приправами і сіллю. Перемішати. Розмістити зверху на печериці.
Розігріти духовку на 200 градусів. Поставити на годину.
Сир натерти. Посипати блюдо. Витримати в духовій шафі п’ять хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9