Курка з картоплею в духовці – 9 рецептів

З додаванням грибів

Приготувати курку з картоплею можна з додаванням грибів. Цей інгредієнт додасть страві особливий смак і аромат.

Інгредієнти:

  • Сіль;
  • Картопля – 10 шт.;
  • Сир – 150 гр.;
  • Грудка куряча – 2 шт.;
  • Прянощі;
  • Сало – 100 гр.;
  • Сметана – 50 мл;
  • Печериці – 300 гр.;
  • Цибуля – 1 шт.

Приготування:

  • Для приготування їжі використовуйте тільки свіже сало. Нарізати його на шматочки малого розміру.
  • Шкірку зняти з картоплі. Промити. Нашаткувати.
  • Взяти деко. Викласти сальце.
  • Зверху помістити картоплю.
  • Видалити плівку з грибів. Промити. Нарізати слайсами тонкого розміру.
  • Сковорідку змастити маслом. Помістити гриби. Підсмажити. Остудити. Перекласти на деко.
  • Курки промити. Висушити. Нарізати.
  • Кожен шматок відбити. Посипати приправами і сіллю. Перемішати. Розмістити зверху на печериці.
  • Розігріти духовку на 200 градусів. Поставити на годину.
  • Сир натерти. Посипати блюдо. Витримати в духовій шафі п’ять хвилин.
  • Дивіться також:  Як готувати кролика – 10 рецептів в сметані, духовці – смачно!
    Прокрутка до верху