З кабачками і картоплею
Прості, корисні, недорогі продукти допомагають приготувати апетитну страву. Це страва прикрасить повсякденний стіл і буде шикарно виглядати на святковому столі.

Інгредієнти:
- Картопля – 400 гр.;
- Базилік сушений – 1 ч. ложка;
- Томати – 100 гр.;
- Лавровий лист – 3 шт.;
- Кабачок – 400 гр.;
- Цибуля – 70 гр.;
- Сіль;
- Морква – 100 гр.;
- Курка – 700 гр. гомілки;
- Вода;
- Перець чорний;
- Петрушка – 30 гр.;
- Зелена цибуля – 30 гр.;
- Олія соняшникова – 6 ч. ложок.
Приготування:
Промити м’ясо. Просушити паперовим рушником.
Зняти шкірку з картоплин. Подрібнити до освіти кубиків розмірів в два сантиметри.
Залити водою.
Цибулини очистити. Нашаткувати четвертинками.
З морквини видалити верхній шар. Взяти тертку. Натерти.
Кабачок промити. Нарізати скибочками в три сантиметри.
Томати промити. Нарізати.
Зелень порубати.
Взяти пательню. Налити олію. Помістити курку. Посипати базиліком, сіллю. Смажити до рум’яної скоринки.
Засипати морквою і цибулею.
Через п’ять хвилин перекласти на деко.
Залити водою, щоб продукти були на половину покриті рідиною.
Помістити в духову шафу, який розігрітий до 200 гр..
Через чверть години засипати картоплею. Підсолити. Закинути лаврушку. Залити водою до рівня овоча.
Через чверть години скинути кабачки і помідори на деко.
Через 20 хвилин посипати спеціями, зеленню. Розмішати. Перед подачею потомити п’ять хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9