Готуємо по-французьки
Ситне блюдо, яке не потребує гарнірі.

Інгредієнти:
- Перець;
- Сир – 150 гр.;
- Куряче філе – 650 гр.;
- Олія для змащування дека;
- Помідор – 2 великі;
- Майонез;
- Картопля – 1,3 кг;
- Сіль.
Приготування:
М’ясо промити. Просушити.
Зняти жилки, жир і плівки.
Розрізати уздовж. Вийдуть пластини завтовшки сантиметр.
Сіль змішати з перцем. Промазати шматки.
Лушпиння зняти з цибулин. Нашаткувати.
Взяти тертці з великими отворами. Натерти сир.
Томати вимити. Нарізати кружечками.
За допомогою овочерізки видалити шкірку з картоплі. Промити.
Нарізати поперек. Виходити кружечки.
Посипати приправами і сіллю. Розмішати.
Деко промазати маслом. Викласти картоплю.
Покрити курячим філе.
Висипати цибулю.
Покрити зверху томатами.
Промазати майонезом.
Сир натерти. Посипати блюдо.
Закрити фольгою. Поставити в духову шафу. Температура 180 гр.
Через 40 хвилин дістати. Зняти фольгу.
Повернути деко і запікати до появи золотої скоринки.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9