Як зробити блюдо у фользі?
Фольга не дасть волозі випаруватися, від цього блюдо буде соковитим і корисним.

Інгредієнти:
- Сіль;
- Куряча гомілка – 4 шт.;
- Спеції для курки;
- Картопля – 5 шт.;
- Часник – 4 зубки;
- Сир – 100 гр.;
- Цибуля – 2 цибулини.
Приготування:
Промити м’ясо. Просушити.
Зняти лушпиння з зубків часнику.
Розрізати на три частини.
Проколоти гомілку. У розрізи помістити часник.
Натерти спеціями. Посолити.
Зняти лушпиння з цибулин. Нарізати, щоб вийшли кільця толстого розміру.
Шкірку зняти з картоплі. Вирізати очі. Промити. Нарізати брусками.
Видалити шкірку із сиру. Натерти.
Відрізати прямокутний шматок фольги.
Помістити цибулю, на одній половині. Потім картоплю. Посолити.
Викласти гомілку. Посипати сиром;
Закрити фольгу, як книгу. Закріпити краю. Верхній шар не повинен стикатися з фольгою.
Помістити на деко.
Відправити в духову шафу. Температура 200 гр.
Через годину курочка готова.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9