Курка з картоплею в духовці – 9 рецептів

Як зробити блюдо у фользі?

Фольга не дасть волозі випаруватися, від цього блюдо буде соковитим і корисним.

Інгредієнти:

  • Сіль;
  • Куряча гомілка – 4 шт.;
  • Спеції для курки;
  • Картопля – 5 шт.;
  • Часник – 4 зубки;
  • Сир – 100 гр.;
  • Цибуля – 2 цибулини.

Приготування:

  • Промити м’ясо. Просушити.
  • Зняти лушпиння з зубків часнику.
  • Розрізати на три частини.
  • Проколоти гомілку. У розрізи помістити часник.
  • Натерти спеціями. Посолити.
  • Зняти лушпиння з цибулин. Нарізати, щоб вийшли кільця толстого розміру.
  • Шкірку зняти з картоплі. Вирізати очі. Промити. Нарізати брусками.
  • Видалити шкірку із сиру. Натерти.
  • Відрізати прямокутний шматок фольги.
  • Помістити цибулю, на одній половині. Потім картоплю. Посолити.
  • Викласти гомілку. Посипати сиром;
  • Закрити фольгу, як книгу. Закріпити краю. Верхній шар не повинен стикатися з фольгою.
  • Помістити на деко.
  • Відправити в духову шафу. Температура 200 гр.
  • Через годину курочка готова.
  • Дивіться також:  Закуски для фуршету – 10 рецептів на святковий стіл
    Прокрутка до верху