Курка з картоплею по-селянськи
Урізноманітніть свій раціон прекрасним блюдом з смачним маринадом.

Інгредієнти:
- Зелень;
- Картопля – 1000 гр.;
- Майонез – 125 мл;
- Стегна курячі – 6 шт.;
- Гірчиця – 2 ч. ложки;
- Каррі – 2 ч. ложки;
- Соняшникова олія – 10 ч. ложок;
- Паприка – 2 ч. ложки;
- Сіль – 0,5 ч. ложки;
- Часник – 5 зубків.
Приготування:
Заздалегідь промаринувати курку. Викласти в глибоку ємність. Полити майонезом, гірчицею. Посипати приправами, сіллю. Накрити кришкою. Щоб був насичений смак, залиште на ніч.
Картоплю краще брати середнього розміру. Почистити.
Розрізати на чотири часточки.
Помістити на деко.
Присипати сушеної зеленню.
Посипати сіллю, спеціями.
Залити олією. Розмішати.
Зрізати шкірку з часнику. Розчавити.
Помістити до картоплі. Перемішати.
Розподілити рівномірно по листу.
Помістити зверху курку.
Поставити в духовку на 40 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9