Курка з картоплею в духовці – 9 рецептів

Курка з картоплею по-селянськи

Урізноманітніть свій раціон прекрасним блюдом з смачним маринадом.

Інгредієнти:

  • Зелень;
  • Картопля – 1000 гр.;
  • Майонез – 125 мл;
  • Стегна курячі – 6 шт.;
  • Гірчиця – 2 ч. ложки;
  • Каррі – 2 ч. ложки;
  • Соняшникова олія – 10 ч. ложок;
  • Паприка – 2 ч. ложки;
  • Сіль – 0,5 ч. ложки;
  • Часник – 5 зубків.

Приготування:

  • Заздалегідь промаринувати курку. Викласти в глибоку ємність. Полити майонезом, гірчицею. Посипати приправами, сіллю. Накрити кришкою. Щоб був насичений смак, залиште на ніч.
  • Картоплю краще брати середнього розміру. Почистити.
  • Розрізати на чотири часточки.
  • Помістити на деко.
  • Присипати сушеної зеленню.
  • Посипати сіллю, спеціями.
  • Залити олією. Розмішати.
  • Зрізати шкірку з часнику. Розчавити.
  • Помістити до картоплі. Перемішати.
  • Розподілити рівномірно по листу.
  • Помістити зверху курку.
  • Поставити в духовку на 40 хвилин.
  • Дивіться також:  Стейк з яловичини на сковороді — 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху