Куряча гомілка в тесті, запечена в духовці
Звичайне листкове тісто перетворить гомілку в оригінальне блюдо, яке оцінять гості.
Інгредієнти:
- перець;
- листкове тісто – 2 аркуша;
- вершкове масло – 2 ст. ложки;
- сир – 120 г;
- гомілка – 8 шт.;
- печериці – 160 г;
- сіль;
- цибуля – 1 шт.
Приготування:
- Вирізати з гомілки кісточку. Для цього проткніть ножиком м’ясо поряд з кісткою з верхівки до самого хрящика. Обріжте навколо кісточки і стягніть м’якоть. Потім виверніть.
- Нашаткувати цибулину. Помістити в сковороду з розтопленим маслом. Засмажити. Помістити печериці. Тушкувати 7 хвилин. Остудити. Натерти сир. Змішати з засмажкою. Підсолити. Перемішати.
- З усіх боків підсолити і посипати перцем гомілку. Помістити в центр кожної начинку. Розкачати пласти тіста і нарізати. Повинно вийти 8 квадратів. У центр кожного поставити заготовку. Краї тіста підняти і закріпити. Вийде мішок. Відправити запікатися до золотистого кольору. Режим духовий печі 180 градусів. Потрібно приблизно годину.