Куряча гомілка в духовці – 9 смачних рецептів

Куряча гомілка в тесті, запечена в духовці

Звичайне листкове тісто перетворить гомілку в оригінальне блюдо, яке оцінять гості.

Інгредієнти:

  • перець;
  • листкове тісто – 2 аркуша;
  • вершкове масло – 2 ст. ложки;
  • сир – 120 г;
  • гомілка – 8 шт.;
  • печериці – 160 г;
  • сіль;
  • цибуля – 1 шт.

Приготування:

  • Вирізати з гомілки кісточку. Для цього проткніть ножиком м’ясо поряд з кісткою з верхівки до самого хрящика. Обріжте навколо кісточки і стягніть м’якоть. Потім виверніть.
  • Нашаткувати цибулину. Помістити в сковороду з розтопленим маслом. Засмажити. Помістити печериці. Тушкувати 7 хвилин. Остудити. Натерти сир. Змішати з засмажкою. Підсолити. Перемішати.
  • З усіх боків підсолити і посипати перцем гомілку. Помістити в центр кожної начинку. Розкачати пласти тіста і нарізати. Повинно вийти 8 квадратів. У центр кожного поставити заготовку. Краї тіста підняти і закріпити. Вийде мішок. Відправити запікатися до золотистого кольору. Режим духовий печі 180 градусів. Потрібно приблизно годину.
Дивіться також:  Заправка для вінегрету – 8 смачних і оригінальних рецептів