Запечена птиця на кістки
Страви з курки прості в приготуванні, тому їх так часто готують для повсякденного вечері або урочистості. Зараз ми розповімо, як смачно запекти м’ясо на кісточці з пряними травами, яке обов’язково оцінять всі члени вашої сім’ї.
Інгредієнти:
- куряче м’ясо на кістці;
- сіль;
- сушений базилік і часник;
- каррі;
- чебрець.
Спосіб приготування:
- Шматочки курки на кісточці промиваємо й обсушуємо. Якщо ви не любите шкірку, то її все одно не варто знімати, так як вона захистить м’ясо від підгоряння, а в процесі запікання ви отримаєте блюдо з апетитною скоринкою.
- Щоб м’ясо вийшло ароматним, його потрібно замаринувати. Для цього змішуємо пряні трави, потім курку обсипаємо сіллю, а потім букет прянощів. Залишаємо маринуватися на годину.
- На деко викладаємо замариновані курячі шматочки і запікаємо при температурі 200 градусів 20 хвилин. Після того, як вимкніть духовку, не виймайте курку ще 10 хвилин.