Куряча грудка з грибами – 8 рецептів приготування смачних страв

Жульєн

Оригінальний рецепт смачної страви, яке просто тане в роті.

Для підготовки страви необхідні:

  • 600 г філе;
  • вдвічі менше печериць;
  • по 200 г цибулі та сиру;
  • 300 мл вершків;
  • 30 г борошна;
  • сіль, спеції і соняшникову олію.

Хід роботи:

  • Біле м’ясо відварюється в підсоленій воді і після охолодження подрібнюється.
  • Цибулю нарізати дрібними кубиками, які пассеруются до прозорості.
  • Далі до них додаються подрібнені гриби.
  • Після випаровування всієї рідини з ємності в неї відправляється філе.
  • На сухій сковороді обсмажується борошно, яка заливається вершками.
  • Через 5 хвилин в вершкову масу відправляється м’ясна зажарка.
  • Після ретельного перемішування склад майбутнього жульєна розподіляється по формах, у яких він притрушивается тертим сиром.
  • Заготовки відправляються в гарячу духовку на півгодини до утворення апетитною рум’яною кірочки.

Завдяки цим рецептами біле м’ясо курки, яке сприймається багатьма господинями, як сухе і жорсткувате, можна побачити зовсім в новому світлі. Це корисний, смачний продукт, який в тандемі з грибами дозволяє створити дивовижно смачні страви. Спробуйте і переконайтеся самі!

Дивіться також:  Що приготувати з індички – 15 смачних рецептів