Жульєн
Оригінальний рецепт смачної страви, яке просто тане в роті.
Для підготовки страви необхідні:
- 600 г філе;
- вдвічі менше печериць;
- по 200 г цибулі та сиру;
- 300 мл вершків;
- 30 г борошна;
- сіль, спеції і соняшникову олію.
Хід роботи:
- Біле м’ясо відварюється в підсоленій воді і після охолодження подрібнюється.
- Цибулю нарізати дрібними кубиками, які пассеруются до прозорості.
- Далі до них додаються подрібнені гриби.
- Після випаровування всієї рідини з ємності в неї відправляється філе.
- На сухій сковороді обсмажується борошно, яка заливається вершками.
- Через 5 хвилин в вершкову масу відправляється м’ясна зажарка.
- Після ретельного перемішування склад майбутнього жульєна розподіляється по формах, у яких він притрушивается тертим сиром.
- Заготовки відправляються в гарячу духовку на півгодини до утворення апетитною рум’яною кірочки.
Завдяки цим рецептами біле м’ясо курки, яке сприймається багатьма господинями, як сухе і жорсткувате, можна побачити зовсім в новому світлі. Це корисний, смачний продукт, який в тандемі з грибами дозволяє створити дивовижно смачні страви. Спробуйте і переконайтеся самі!