Куряча печінка – рецепти з фото. Як смачно приготувати курячу печінку

Смажена куряча печінка

Що швиденько приготувати, щоб смачно і ситно поїсти? Звичайно ж, курячу печінку, яка смажиться не більше кількох хвилин.

  • 400 г печінки;
  • 100 г вершкового масла;
  • 3-5 ст. л. борошна;
  • сіль, перець.

Приготування:

  • Курячу печінку сполосніть в холодній воді і наріжте на менші шматочки.
  • У борошно додайте сіль і перець, перемішайте. Розжаримо на сковороді олію.
  • Кожен шматочок печінки обваляйте в борошні й обсмажте до золотистого відтінку (2-3 хвилини) спочатку з одного боку, а потім ще пару хвилин з іншого.
  • Все, страва готова!

Дивіться також:  Як зварити яйця в мікрохвильовій печі – 6 способів приготування