Куряче філе в паніровці – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці

Картопляна паніровка

Приготування цієї страви вимагає чимало часу і терпіння, але результат того вартий. Курка в картопляної паніровці цілком зійде за самостійне блюдо, і піклуватися про гарнірі вже не доведеться. Достатньо буде подати до страви нарізані свіжі овочі та зелень.

Для роботи знадобляться такі складові:

  • лоток курятини;
  • 5-7 картоплин;
  • яйце;
  • по 50-70 г майонезу та кетчупу;
  • трохи солі і улюблені приправи.

Етапи створення страви:

  • Нарізаємо курятину плоскими шматками, наносимо на неї суміш майонезу і кетчупу, залишаємо трохи промаринуватися.
  • Трьом сиру картоплю на тертці з дрібними отворами, а потім змішуємо з яйцем, сіллю і улюбленими спеціями.
  • На кожен шматок курки наносимо отриману масу спочатку з одного боку, а потім, обережно перевернувши, з іншого, після чого викладаємо в сковорідку.
  • Обсмажуємо м’ясо з обох сторін, поки картопля не стане золотисто-коричневою.

Увага! Такі відбивні повинні міститись тільки на гарячу сковороду, в іншому випадку картопляний шар відвалиться і прилипне до дна посуду.

Дивіться також:  Гуакамоле – класичний рецепт і 7 варіантів приготування
Прокрутка до верху