Картопляна паніровка
Приготування цієї страви вимагає чимало часу і терпіння, але результат того вартий. Курка в картопляної паніровці цілком зійде за самостійне блюдо, і піклуватися про гарнірі вже не доведеться. Достатньо буде подати до страви нарізані свіжі овочі та зелень.
Для роботи знадобляться такі складові:
- лоток курятини;
- 5-7 картоплин;
- яйце;
- по 50-70 г майонезу та кетчупу;
- трохи солі і улюблені приправи.
Етапи створення страви:
- Нарізаємо курятину плоскими шматками, наносимо на неї суміш майонезу і кетчупу, залишаємо трохи промаринуватися.
- Трьом сиру картоплю на тертці з дрібними отворами, а потім змішуємо з яйцем, сіллю і улюбленими спеціями.
- На кожен шматок курки наносимо отриману масу спочатку з одного боку, а потім, обережно перевернувши, з іншого, після чого викладаємо в сковорідку.
- Обсмажуємо м’ясо з обох сторін, поки картопля не стане золотисто-коричневою.
Увага! Такі відбивні повинні міститись тільки на гарячу сковороду, в іншому випадку картопляний шар відвалиться і прилипне до дна посуду.