Куряче філе в паніровці – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці

Готуємо хрустку паніровку

Це ще один варіант приготування курки в хрусткій паніровці, для якої використовуються кукурудзяні пластівці. Можна підсмажити страву на сковороді або запекти в духовці, як зручно.

Потрібні такі складові:

  • 3-4 шматка філе курки;
  • кілька зубців часнику;
  • яйце;
  • столова ложка сметани;
  • 120-150 г кукурудзяних пластівців;
  • сіль і улюблені приправи.

Як готувати курятину в хрусткій паніровці:

  • Нарізаємо курку, відбиваємо молотком через плівку.
  • Змішуємо пропущений через прес часник зі сметаною, наносимо вийшов соус на шматки птиці, даємо замаринувати не менше півгодини.
  • Збиваємо яйце з сіллю і приправами, насипати пластівці на плоску тарілку.
  • Замариновавшуюся птицю опускаємо спочатку в яйце, а потім у панірування.
  • Відправляємо відбивні на сковороду або в духову шафу.

Можна зробити страву ще смачніше, якщо додати до кукурудзяним пластівцям подрібнений твердий сир.

Курка в паніровці — безпрограшний варіант. Вона завжди виходить приголомшливо смачною, причому підготовка не вимагає особливих витрат часу і придбання дорогих продуктів. Але просте на перший погляд страву можна подавати не тільки в звичайні дні, але і робити до приходу гостей.

Дивіться також:  Чіпси в мікрохвильовці – 8 рецептів, як зробити домашні чіпси
Прокрутка до верху