Готуємо хрустку паніровку
Це ще один варіант приготування курки в хрусткій паніровці, для якої використовуються кукурудзяні пластівці. Можна підсмажити страву на сковороді або запекти в духовці, як зручно.
Потрібні такі складові:
- 3-4 шматка філе курки;
- кілька зубців часнику;
- яйце;
- столова ложка сметани;
- 120-150 г кукурудзяних пластівців;
- сіль і улюблені приправи.
Як готувати курятину в хрусткій паніровці:
- Нарізаємо курку, відбиваємо молотком через плівку.
- Змішуємо пропущений через прес часник зі сметаною, наносимо вийшов соус на шматки птиці, даємо замаринувати не менше півгодини.
- Збиваємо яйце з сіллю і приправами, насипати пластівці на плоску тарілку.
- Замариновавшуюся птицю опускаємо спочатку в яйце, а потім у панірування.
- Відправляємо відбивні на сковороду або в духову шафу.
Можна зробити страву ще смачніше, якщо додати до кукурудзяним пластівцям подрібнений твердий сир.
Курка в паніровці — безпрограшний варіант. Вона завжди виходить приголомшливо смачною, причому підготовка не вимагає особливих витрат часу і придбання дорогих продуктів. Але просте на перший погляд страву можна подавати не тільки в звичайні дні, але і робити до приходу гостей.