З кабачком
Що знадобиться:
- готовий курячий фарш – 0,5 кг;
- кабачки – 0,5 кг;
- яйця курячі – 2 шт.;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- зелень;
- борошно – 2 ст. ложки;
- раст. масло;
- сіль;
- перець.
Кабачки натираються на тертці, цибулю і часник подрібнюються. Потім всі овочі змішуються з курячим фаршем. Додаємо в суміш пару яєць, зелень, сіль і перець. Ретельно перемішуємо ще раз. У разі, якщо кабачки випустили занадто багато соку, у фарш кладуть пара столових ложок борошна.
Формуємо вручну котлети. Краще всього заздалегідь змочити руки в холодній воді. Викладаємо заготовки на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо з обох боків до появи скоринки.