З додаванням сиру
Розбавте смак звичайних котлет, додавши до них трохи сиру.
Що знадобиться:
- філе курки – 0,8 кг;
- сир – 200 г;
- яйце куряче – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- борошно – 2 ст. ложки;
- кріп свіжий;
- спеції.
Куряче філе промивається і нарізати дуже дрібними шматочками. Туди ж в миску до нього сир натирається, вбивається яйце, насипається подрібнений кріп і борошно. Суміш солиться і перчится. Ретельно перемішуємо до тих пір, поки не вийде однорідна маса.
Формуем грудочки невеликого розміру і обвалюємо в борошні. Розігріваємо олію на сковороді. Його кількість може змінюватись в залежності від ступеня прожарки. Починаємо смажити котлети з сиром по 5 хвилин з кожної сторони. Подаємо готове блюдо разом з гарніром.