Курячі котлети – 11 смачних рецептів приготування

Соковиті курячі котлети з грибами

Хочете приготувати соковиті курячі котлети? Тоді скористайтеся наступним покроковим рецептом і будьте впевнені, що результат вас не розчарує!

Що знадобиться:

  • куряче філе – 0,5 кг;
  • печериці – 300 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйце куряче – 1 шт.;
  • сметана – 2 ст. ложки;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • сіль;
  • свіжий кріп;
  • раст. масло;
  • перець.

Гриби промиваємо, подрібнюємо їх і викладаємо в миску. Цибуля очищається від лушпиння і дрібно шинкуется. Змішуємо з ним печериці і обсмажуємо їх на сковороді 10 хвилин. Постійно помішуємо пасеровку, щоб вона не пригоріла. Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку і викладаємо фарш в глибоку тарілку.

Нарізаємо дрібно зелень і подрібнюємо часник в часникодавці. Змішуємо всі складові для курячих котлет: грибну зажарку, фарш, зелень і часник. Ретельно перемішуємо і залишаємо суміш настоятися для того, щоб блюдо придбало смачний аромат і стало соковитіше. Потім формуємо грудочки і відправляємо їх обсмажуватися на сковороді по 7-10 хвилин з обох сторін.

Дивіться також:  Бутерброди зі шпротами — 13 рецептів приготування на святковий стіл
Прокрутка до верху