Соковиті курячі котлети з грибами
Хочете приготувати соковиті курячі котлети? Тоді скористайтеся наступним покроковим рецептом і будьте впевнені, що результат вас не розчарує!
Що знадобиться:
- куряче філе – 0,5 кг;
- печериці – 300 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- яйце куряче – 1 шт.;
- сметана – 2 ст. ложки;
- борошно – 2 ст. ложки;
- сіль;
- свіжий кріп;
- раст. масло;
- перець.
Гриби промиваємо, подрібнюємо їх і викладаємо в миску. Цибуля очищається від лушпиння і дрібно шинкуется. Змішуємо з ним печериці і обсмажуємо їх на сковороді 10 хвилин. Постійно помішуємо пасеровку, щоб вона не пригоріла. Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку і викладаємо фарш в глибоку тарілку.
Нарізаємо дрібно зелень і подрібнюємо часник в часникодавці. Змішуємо всі складові для курячих котлет: грибну зажарку, фарш, зелень і часник. Ретельно перемішуємо і залишаємо суміш настоятися для того, щоб блюдо придбало смачний аромат і стало соковитіше. Потім формуємо грудочки і відправляємо їх обсмажуватися на сковороді по 7-10 хвилин з обох сторін.