З капустою
Що знадобиться:
- філе куряче – 0,6 кг;
- капуста – 200 г;
- яйце куряче – 1 шт.;
- борошно – 3 ст. ложки;
- часник – 1 зубчик;
- сухарі панірувальні – 100 г;
- раст. масло – 4 ст. ложки;
- сіль;
- перець.
Капуста очищається від верхніх листків і нарізається на кілька шматочків, після чого подрібнюється в блендері до стану пюре. Потім перекладаємо її в ту ж миску, де буде готуватися фарш. Філе пропускають через м’ясорубку або так само, як і капуста, подрібнюється за допомогою блендера.
Кладемо курку разом з капустою і перемішуємо. Слідом додається подрібнений часник, сіль, перець. Якщо хочете, можете додати спеціальну приправу для курки. Слідом йде яйце і борошно для скріплення компонентів. Формуємо котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Обсмажуємо на розігрітій сковороді в олії до появи скоринки.