З картоплею і овочами у фользі
Неймовірно приємного смаку виходять курячі крильця в духовці з картоплею, а з додаванням овочів страва стає дуже корисним і поживним.

Інгредієнти:
- Сіль;
- Картопля (бульби середнього розміру)– 7 шт;
- Курячі крила – 7 шт.;
- Куркума – 1 ч. ложка;
- Мелений часник (сушений)– 1 ч. ложка;
- Масло соняшнику (можна замінити оливковою);
- Морква (середня)– 2 плоду;
- Мед – 2 ст. ложки;
- Цибуля (середнього розміру) – 1 цибулина;
- Гірчиця – 1 ст. ложка;
- Часник (середній) – 6 зубків;
- Масло вершкове (розм’якшене) – 60 гр.
Приготування:
Поставити в духовку на режим 180 гр.
Промиті крила проколоти зубочисткою у кількох місцях.
Мед і гірчицю перемішати.
Масло вершкове розтопити. Перелити до меду. Засипати часник, сіль, куркуму. Перемішати.
Розділити маринад на дві частини.
Курку покласти в миску. Залити однією його частиною.
Картоплю почистити. Нарізати.
З лука видалити лушпиння. Нашаткувати.
З моркви зрізати верхній шар. Нарізати.
На деко постелити фольгу. Залишити таку ж частину, щоб закрити блюдо.
Помістити овочі.
Вилити другу частину маринаду, рівномірно по всім овочам.
Вкрити крилами.
Збризнути маслом. Вкрити залишилася фольгою.
Прибрати в духовку.
Коли на поверхні утворюється кірка золотого кольору, дістати.