Курячі мафіни – 7 рецептів приготування

Як приготувати з грибами

Курячі мафіни можна приготувати з різними інгредієнтами. Наприклад, ви можете покласти будь-які гриби, так ваша закуска стане ще смачніше й пахучіше.

Інгредієнти:

  • філе птиці (2 шт.);
  • 125 г сиру;
  • 430 г грибів;
  • дві середні цибулини;
  • зелень (свіжа і сушена);
  • дві ложки соєвого заправки;
  • 120 мл вершків (не жирного).

Спосіб приготування:

  • Філе курки ріжемо дрібними брусочками, поливаємо соєвим соусом, присипаємо спеціями, кладемо подрібнену свіжу зелень і сушену, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
  • Цибулю шаткуємо кубиками і пасеруємо на олії, потім кладемо до нього подрібнені гриби, і як тільки випарується вся рідина, присмачую інгредієнти перцем і вливаємо вершки, тушкуємо десять хвилин.
  • У формочки для кексів викладаємо замариноване м’ясо, зверху кладемо грибну масу і присипаємо тертим сиром. Відправляємо мафіни в духовку на 20 хвилин (температура 190°С).
Дивіться також:  Гарбузові мафіни – 5 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху