Курячі нагетси – 9 рецептів, як зробити в домашніх умовах

Рецепт, як в Макдональдсі

Ваші непосидючі діти просяться в Макдональдс? Ви теж не проти поласувати улюбленими курячими наггетсами? Так чому б не приготувати їх вдома? Це і дешевше, і корисніше, і смачніше, до речі.

Основний інгредієнт страви – куряче філе. Візьміть 2 штуки або 500 р.

Для додання м’ясу більш яскравого смаку знадобиться:

  • сіль, перець, куркума (по щіпці);
  • сік половини лимона;
  • можна ще подрібнити 3 – 4 зубчики часнику.

Вмочати філе будемо в яйці і панірувальних сухарях, а смажити на рослинній олії. Отже, приступаємо.

  • Промийте філе під проточною водою і просушіть рушником. Наріжте м’ясо на шматочки і викладіть їх в скляну ємність.
  • Тепер з’єднуємо сіль, перець, часник і спеції до смаку, перемішуємо. Тільки не переборщіть.
  • В окремій мисці збиваємо яйце, вливаємо трохи води і додаємо лимонний сік.
  • Сухарі висипаємо в плоску тарілку.
  • Шматочки філе мачає в яєчної маси, обкачуємо в сухарях, а потім викладаємо на сковороду, де вже встиг розігрітися рослинне масло.
  • Смажимо, поки не утвориться скоринка. Потім викладаємо на тарілку, застелену паперовими серветками.

Нагетси подають відразу після приготування, ще гарячими. До страви відмінно підходить кетчуп, сирний або який-небудь інший соус.

Дивіться також:  Перлова каша в мультиварці з м’ясом, тушонкою – 7 рецептів як варити
Прокрутка до верху