Смачний рецепт з часником
Просте і смачне блюдо, яке готується швидко, а з’їдається ще швидше. Для його приготування знадобиться мінімум часу і компонентів, а результат виходить відмінним.
Знадобляться наступні складові:
- 6 великих курячих ніжок;
- 4 – 5 головок часнику;
- сіль, перець – за смаком;
- масло для обсмажування.
Приготувати гомілки дуже просто:
- М’ясо промити, обсушити за допомогою паперового рушника.
- В окремій ємності змішати дрібно нарізаний часник, сіль, перець.
- Гомілки ретельно натерти отриманою сумішшю, прибрати в холодильник для настоювання не менше, ніж на півгодини.
- Розігріти олію на сковороді, обсмажити ніжки з обох сторін. Після цього зменшити вогонь, накрити продукти кришкою і тушкувати не більш півгодини до м’якості.
Таке блюдо відмінно поєднується з помідорно-огірковим салатом і смаженою картоплею.
Завдяки простоті і неяскраво вираженим смаком курячі гомілки можна кожен раз готувати з використанням нових інгредієнтів, при цьому домагаючись отримання несхожих один на одного страв. Головне – не перетримувати м’ясо на сковороді, інакше воно буде жорстким і пересушеним.