Рецепт приготування під майонезом
Курячі ніжки в духовці з картоплею можна змінити, якщо запекти їх під сіточкою з майонезу, а в кінці присипати тертим сиром. Для цього беремо за орієнтир базовий рецепт з картоплею, і ріжемо коренеплоди акуратними кругляшками. Розкладаємо їх на деку, потім – шматочки ніжок, розрізаних на 3 – 4 частини. Зверху поливаємо майонез дуже тонкою сіточкою, так щоб вона рівномірно покривала блюдо.
Запікаємо до готовності м’яса 30-40 хвилин. За 5 хвилин посипаємо тертим пармезаном і даємо сиру розплавитися. Блюдо дуже смачно їсти з солоними, маринадами домашнього виробництва. Красиво виглядають невеликі корнішони, розкладені порційно в кожній тарілці.