Як запекти смачну страву на сковорідці?
Склад продуктів: 5 великих курячих стегон, 8-9 картоплин, ріпчаста цибулина, велика морква, майонез або сметана за смаком, суміш спецій для курятини, велика сіль.
- Курятина промивається, підсушується, натирається сіллю і спеціальної приправою, змішаною з майонезом або сметаною. У такому вигляді стегна залишають маринуватися в прохолоді на пару годин, після чого розкладаються на деку в різних місцях.
- Приблизно через 17-20 хвилин запікання м’яса навколо курки викладається нарізана кружечками картопля. Її потрібно за смаком поперчити. Температура в духовці підвищується зі 180-190 до 200-210 градусів.
- Зверху шматочки картоплі посипаються крупно тертою морквиною і кубиками цибулі.
Залишилося готувати запечені курячі стегна ще півгодини. Приблизно через 15 хвилин вміст дека перемішується і повертається на інший бік.