Курячі тефтелі – 7 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і в мультиварці

В сметанному соусі на сковороді

Інгредієнти:

  • 850 г фарш з курячого м’яса;
  • 2 цибулинки;
  • 2/3 ст. довгого сухого рису;
  • 3 – 4 зубчик часнику;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. жирної сметани і стільки ж окропу;
  • 1 велика морквина;
  • 2 десертні ложки борошна;
  • сіль, перець і рослинне масло.

Приготування:

  • Промитий рис залити великою кількістю води і відправити варитися на чверть години.
  • Остиглу крупу відправити до курячого фаршу разом з яйцем.
  • Туди ж додати дуже дрібно нарізану цибулю і часник.
  • Посолити, поперчити масу і добре перемішати.
  • Вологими руками сформувати середні кульки.
  • Спочатку злегка обсмажити їх на рослинній олії. Тефтелі повинні підрум’янитися з боків.
  • Перекласти кульки в казанок. Залити підсоленим соусом зі сметани, борошна, окропу і дрібної цибульно-морквяної піджарки.
  • Томити курячі тефтелі з рисом під кришкою на самому повільному вогні чверть години.

Подати з картопляним пюре або макаронами.

Дивіться також:  Макарони в мультиварці — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху