Курячі тефтелі – 7 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і в мультиварці

Готуємо у вершковому соусі

Інгредієнти:

  • 3 шт. курячих філе;
  • 1 цибулина;
  • свіжий часник за смаком;
  • мелений мускатний горіх, каррі, сіль;
  • 1 яйце;
  • 3 десертні ложки кукурудзяного або картопляного крохмалю;
  • 350 мл вершків середньої жирності;
  • 100 г тертого «Російського» сиру;
  • 25 г зелені кропу.

Приготування:

  • Курятину нарізати дрібними шматочками. Таким же чином нарубати цибулю і часник.
  • Змішати продукти. Додати до них всі заявлені спеції, сіль, крохмаль. Вбити яйце.
  • Виліпити їх маси невеликі кульки. Викласти їх у форму і запекти в духовці при середній температурі 20 – 25 хвилин.
  • В окремому посуді змішати сир, вершки, рубану зелень. Трохи присолити.
  • Залити тефтелі приготованим соусом.
  • Повернути в духовку.

Запікати тефтелі в вершковому соусі ще хвилин 20 до появи рум’яної скоринки.

Дивіться також:  Яловичий язик - 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху