Готуємо у вершковому соусі
Інгредієнти:
- 3 шт. курячих філе;
- 1 цибулина;
- свіжий часник за смаком;
- мелений мускатний горіх, каррі, сіль;
- 1 яйце;
- 3 десертні ложки кукурудзяного або картопляного крохмалю;
- 350 мл вершків середньої жирності;
- 100 г тертого «Російського» сиру;
- 25 г зелені кропу.
Приготування:
- Курятину нарізати дрібними шматочками. Таким же чином нарубати цибулю і часник.
- Змішати продукти. Додати до них всі заявлені спеції, сіль, крохмаль. Вбити яйце.
- Виліпити їх маси невеликі кульки. Викласти їх у форму і запекти в духовці при середній температурі 20 – 25 хвилин.
- В окремому посуді змішати сир, вершки, рубану зелень. Трохи присолити.
- Залити тефтелі приготованим соусом.
- Повернути в духовку.
Запікати тефтелі в вершковому соусі ще хвилин 20 до появи рум’яної скоринки.