Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

З грибами в духовці

Таке блюдо цілком можна вважати самостійним, адже воно досить поживна і містить в складі базові компоненти.

Готується на основі:

  • цибулини;
  • морквини;
  • печериць – 600 г;
  • пташиного м’яса – 900 г;
  • сиру твердих сортів – 320 г;
  • спецій;
  • соусу білого (сметана, майонез) – 4 ст. л.;
  • прянощів, солі.

Пташине філе нарізати і відбивається спеціальним молоточком, після чого викладається у форму для запікання, вистелену пекарської папером. Сіль і перчик додаються за смаком. М’ясні заготовки змастити соусом і залишити для маринування на 25 хвилин.

Окремо на сковороді обсмажують подрібнені гриби з овочами, викладаються на м’ясо. Закривається піджарка тертим сиром і все відправляється в духову шафу на 20 хвилин при температурі 210 градусів.

Дивіться також:  Плов в духовці — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху