З грибами в духовці
Таке блюдо цілком можна вважати самостійним, адже воно досить поживна і містить в складі базові компоненти.
Готується на основі:
- цибулини;
- морквини;
- печериць – 600 г;
- пташиного м’яса – 900 г;
- сиру твердих сортів – 320 г;
- спецій;
- соусу білого (сметана, майонез) – 4 ст. л.;
- прянощів, солі.
Пташине філе нарізати і відбивається спеціальним молоточком, після чого викладається у форму для запікання, вистелену пекарської папером. Сіль і перчик додаються за смаком. М’ясні заготовки змастити соусом і залишити для маринування на 25 хвилин.
Окремо на сковороді обсмажують подрібнені гриби з овочами, викладаються на м’ясо. Закривається піджарка тертим сиром і все відправляється в духову шафу на 20 хвилин при температурі 210 градусів.