З курячого стегна в картопляному клярі
Готується продукт з:
- курячих стегон – 4 шт.;
- кефіру – 1 ст. л.;
- часнику – 5 зубків;
- спецій;
- картоплі – пару великих бульб;
- яєць – пару штук;
- борошна – 3-5 ст. л.;
- зелені, спецій.
Філейну частину відокремити від кістки, нарізати. М’ясні скибочки відбити, картоплю натерти і присолити. Для додання в’язкості кляру картоплю рекомендується злегка віджати. Картопля змішується з іншими продуктами до однорідності, приправляється спеціями.
Один бік м’ясного скибки необхідно занурити в кляр, обсмажити. Після ложкою викласти тісто на іншу сторону, перевернути, підрум’янити. Приблизний час смаження для кожної сторони – близько 18 хвилин.