Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

З курячого стегна в картопляному клярі

Готується продукт з:

  • курячих стегон – 4 шт.;
  • кефіру – 1 ст. л.;
  • часнику – 5 зубків;
  • спецій;
  • картоплі – пару великих бульб;
  • яєць – пару штук;
  • борошна – 3-5 ст. л.;
  • зелені, спецій.

Філейну частину відокремити від кістки, нарізати. М’ясні скибочки відбити, картоплю натерти і присолити. Для додання в’язкості кляру картоплю рекомендується злегка віджати. Картопля змішується з іншими продуктами до однорідності, приправляється спеціями.

Один бік м’ясного скибки необхідно занурити в кляр, обсмажити. Після ложкою викласти тісто на іншу сторону, перевернути, підрум’янити. Приблизний час смаження для кожної сторони – близько 18 хвилин.

Дивіться також:  Курка з печерицями – 10 рецептів смачних страв
Прокрутка до верху