Готуємо м’ясо в маринаді соєвому
Крім основного набору продуктів – м’яса птиці без кісток – 350 г, жиру рослинного і борошна – 40 г, яйця, знадобляться компоненти для маринаду.
Він готується на основі:
- соєвого соусу – 3,5 ст. л.;
- олії оливи – 15 мл;
- цукрового піску – 12 м;
- соку лимона – 12 мл;
- гострого томатного соусу – близько 1 ст. л. 4
- хмелем-сунелей, спецій.
Дієтичний м’ясний продукт нарізати і відбити. З’єднати в ємності всі інгредієнти для маринаду, залити їм м’ясну нарізку і залишити на 40 хвилин.
Змішати в невеликій ємності білок з жовтком, інший посуд наповнити борошном. Вмочити м’ясо спочатку в яєчної маси, після в борошні, обсмажити з обох боків до рум’яності.