Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо м’ясо в маринаді соєвому

Крім основного набору продуктів – м’яса птиці без кісток – 350 г, жиру рослинного і борошна – 40 г, яйця, знадобляться компоненти для маринаду.

Він готується на основі:

  • соєвого соусу – 3,5 ст. л.;
  • олії оливи – 15 мл;
  • цукрового піску – 12 м;
  • соку лимона – 12 мл;
  • гострого томатного соусу – близько 1 ст. л. 4
  • хмелем-сунелей, спецій.

Дієтичний м’ясний продукт нарізати і відбити. З’єднати в ємності всі інгредієнти для маринаду, залити їм м’ясну нарізку і залишити на 40 хвилин.

Змішати в невеликій ємності білок з жовтком, інший посуд наповнити борошном. Вмочити м’ясо спочатку в яєчної маси, після в борошні, обсмажити з обох боків до рум’яності.

Дивіться також:  Бешбармак класичний – 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху