Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт приготування в мультиварці

Саме по собі філе курки вважається дієтичним м’ясним продуктом. Якщо приготувати його в мультиварці, корисні речовини збережуться практично в повному обсязі, що буде добре для дитячого і дорослого організму.

Готується смачна страва з:

  • пташиного м’яса – 800 г;
  • сиру – 120 г;
  • приправ, солі;
  • жиру рослинного;
  • яєць – 2-4 шт.;
  • майонезного соусу – 90 мл;
  • борошна – приблизно 200 р.

Промиті шматочки м’яса (попередньо заморожені) тонко нарізати, загорнути в харчову плівку і відбити. Замаринувати у спеціях і солі з урахуванням того, що сіль буде міститися в інших продуктах.

Окремо в ємності збиваються білки з жовтками, перцем і соусом. Коли маса стане однорідною, у неї поступово вводиться борошно. Консистенція кляру повинна нагадувати густу сметану.

Виставивши в мультиварці режим «Випічка», слід взяти шматочки філе, вмочити з одного боку в клярі і викласти на розігріте масло в чашу. Зверху кладуть скибочки сиру і трохи кляру. Підрум’янити з обох сторін і подати з улюбленим гарніром.

Дивіться також:  Як засолити червону рибу – 10 швидких та смачних рецептів у домашніх умовах з покроковими фото
Прокрутка до верху