Рецепт приготування в мультиварці
Саме по собі філе курки вважається дієтичним м’ясним продуктом. Якщо приготувати його в мультиварці, корисні речовини збережуться практично в повному обсязі, що буде добре для дитячого і дорослого організму.
Готується смачна страва з:
- пташиного м’яса – 800 г;
- сиру – 120 г;
- приправ, солі;
- жиру рослинного;
- яєць – 2-4 шт.;
- майонезного соусу – 90 мл;
- борошна – приблизно 200 р.
Промиті шматочки м’яса (попередньо заморожені) тонко нарізати, загорнути в харчову плівку і відбити. Замаринувати у спеціях і солі з урахуванням того, що сіль буде міститися в інших продуктах.
Окремо в ємності збиваються білки з жовтками, перцем і соусом. Коли маса стане однорідною, у неї поступово вводиться борошно. Консистенція кляру повинна нагадувати густу сметану.
Виставивши в мультиварці режим «Випічка», слід взяти шматочки філе, вмочити з одного боку в клярі і викласти на розігріте масло в чашу. Зверху кладуть скибочки сиру і трохи кляру. Підрум’янити з обох сторін і подати з улюбленим гарніром.