Готуємо в сирному клярі на сковороді
Сирний кляр в цьому рецепті робить курку більше хрусткою.
А якщо взяти гострий продукт, то смак вийде ще і пікантним.
Необхідні продукти:
- два яйця;
- 0,5 кг курячого філе;
- 0,2 кг сиру;
- спеції за смаком;
- три ложки борошна.
Процес приготування:
- Філе нарізаємо так, щоб слайсы були середнього розміру і не занадто товсті. Зовсім трохи відбиваємо, адже курятина і так ніжне м’ясо. Обвалюємо в спеціях по своєму смаку.
- Збиваємо яйця і з’єднуємо їх із натертим сиром. Опускаємо кожен шматочок курки спочатку в цю суміш, а потім в борошно і відправляємо їх на гарячу сковороду. Смажимо з двох сторін, поки м’ясо не просмажиться, а скоринка не стане рум’яною.