В клярі на сметані
Найчастіше м’ясо обвалюють у борошні та яйці, але чому б не зробити кляр для відбивних на основі сметани? Виходить дуже смачно.
Необхідні продукти:
- 0,2 кг сметани;
- 0,6 кг курячого філе;
- приправи на свій смак.
Процес приготування:
- Готуємо курку: добре вимиваємо її, знімаємо плівки, нарізаємо на шматки середнього розміру і трохи відбиваємо. Можна відразу приправити м’ясо спеціями або ж додати їх у тісто.
- Змішуємо сметану з перцем і невеликою кількістю солі. У цю суміш опускаємо нарізані шматочки курки і смажимо їх на гарячій сковороді з маслом по п’ять хвилин з кожного боку до красивого рум’яного кольору.