Курячі відбивні в клярі – 9 рецептів приготування вдома

В клярі на сметані

Найчастіше м’ясо обвалюють у борошні та яйці, але чому б не зробити кляр для відбивних на основі сметани? Виходить дуже смачно.

Необхідні продукти:

  • 0,2 кг сметани;
  • 0,6 кг курячого філе;
  • приправи на свій смак.

Процес приготування:

  • Готуємо курку: добре вимиваємо її, знімаємо плівки, нарізаємо на шматки середнього розміру і трохи відбиваємо. Можна відразу приправити м’ясо спеціями або ж додати їх у тісто.
  • Змішуємо сметану з перцем і невеликою кількістю солі. У цю суміш опускаємо нарізані шматочки курки і смажимо їх на гарячій сковороді з маслом по п’ять хвилин з кожного боку до красивого рум’яного кольору.
Дивіться також:  Буженина в духовці – 8 покрокових рецептів
Прокрутка до верху