Як приготувати в мультиварці
Для приготування курячого рулету в мультиварці знадобляться ті ж інгредієнти, що і в попередньому рецепті. Технологія ж буде дещо відрізнятися.
Покроковий рецепт приготування рулету в мультиварці:
- Відокремлене від кісток, промите і нарізане м’ясо необхідно змішати з желатином, приправами і подрібненим часником. Залишити на 15-20 хвилин.
- На твердій поверхні розстелити 0,5 метра харчової плівки.
- На середину плівки помістити м’ясо зі спеціями у вигляді ковбаски, відповідної розмірів майбутнього рулету.
- Обмотати м’ясо плівкою, по черзі накривши його вільними ділянками.
- Сформований рулет щільно обмотати декількома шарами плівки.
- Щільно закріпити краю плівки.
- Рулет помістити в чашу мультиварки і залити водою, щоб вона повністю покривала.
- Готувати в режимі «Гасіння» протягом півтора годин.
- Готовий рулет охолодити і подавати до столу.