Курячий рулет з желатином в харчовій плівці – 5 покрокових рецептів

Як приготувати в мультиварці

Для приготування курячого рулету в мультиварці знадобляться ті ж інгредієнти, що і в попередньому рецепті. Технологія ж буде дещо відрізнятися.

Покроковий рецепт приготування рулету в мультиварці:

  • Відокремлене від кісток, промите і нарізане м’ясо необхідно змішати з желатином, приправами і подрібненим часником. Залишити на 15-20 хвилин.
  • На твердій поверхні розстелити 0,5 метра харчової плівки.
  • На середину плівки помістити м’ясо зі спеціями у вигляді ковбаски, відповідної розмірів майбутнього рулету.
  • Обмотати м’ясо плівкою, по черзі накривши його вільними ділянками.
  • Сформований рулет щільно обмотати декількома шарами плівки.
  • Щільно закріпити краю плівки.
  • Рулет помістити в чашу мультиварки і залити водою, щоб вона повністю покривала.
  • Готувати в режимі «Гасіння» протягом півтора годин.
  • Готовий рулет охолодити і подавати до столу.
Дивіться також:  Плов в казані – 10 рецептів приготування на вогнищі і на плиті будинку
Прокрутка до верху