Ситний курячий суп з галушками
Ця варіація часто використовується в дитячих садках.
Інгредієнти:
- грудка – 550 г;
- кріп – 45 г;
- сіль;
- вода – 2300 мл;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- перець – 1 шт. червоний;
- картопля – 3 шт.
Галушки:
- масло – 25 г;
- борошно – 8 ст. ложок;
- молоко – 4 ст. ложки;
- сіль;
- яйце – 1 шт.
Приготування:
- Помістити у воду курку.
- Поварити.
- Картоплю подрібнити кубиками.
- Перець за формою потрібно буде, як і картопля.
- Цибулю порізати півкільцями.
- Морквину перетворити на соломку.
- Нашаткувати зелень.
- М’ясо дістати.
- Овочі закинути в бульйон.
- Засипати зелень.
- Проварити чверть години.
- Закинути картоплю.
- Продукти для галушок змішати.
- Закинути в бульйон, захопивши масу ложкою.
- Підсолити.
- Нарізати м’ясо.
- Помістити в суп.