З додаванням грибів
Урізноманітнити звичне блюдо можна іншими інгредієнтами, наприклад грибами.
Необхідні продукти:
- 300 грам курячого м’яса;
- приправи на свій смак;
- чотири картоплі;
- 200 грам грибів;
- морква і цибулина;
- три ложки вермішелі.
Процес приготування:
- Ставимо На плиту каструлю з водою і поміщаємо в неї нарізану курку, залишаємо на 30 хвилин, щоб вийшов бульйон.
- Натираємо моркву, подрібнюємо гриби і цибулю. Спочатку злегка обсмажуємо на сковороді цибулю, потім викладаємо гриби, чекаємо, поки піде вся рідина, а в кінці додаємо моркву. Тримаємо на плиті, поки всі овочі не стануть м’якими.
- Картоплю перетворюємо в кубики і кладемо в бульйон через зазначений час, чекаємо кипіння і додаємо обсмажені овочі, приправи, перемішуємо.
- Коли картопля буде майже готовий, додаємо вермішель, доводимо до готовності ще кілька хвилин і знімаємо з плити.