Курячий суп з вермішеллю і картоплею – 7 рецептів приготування локшини

З додаванням грибів

Урізноманітнити звичне блюдо можна іншими інгредієнтами, наприклад грибами.

Необхідні продукти:

  • 300 грам курячого м’яса;
  • приправи на свій смак;
  • чотири картоплі;
  • 200 грам грибів;
  • морква і цибулина;
  • три ложки вермішелі.

Процес приготування:

  • Ставимо На плиту каструлю з водою і поміщаємо в неї нарізану курку, залишаємо на 30 хвилин, щоб вийшов бульйон.
  • Натираємо моркву, подрібнюємо гриби і цибулю. Спочатку злегка обсмажуємо на сковороді цибулю, потім викладаємо гриби, чекаємо, поки піде вся рідина, а в кінці додаємо моркву. Тримаємо на плиті, поки всі овочі не стануть м’якими.
  • Картоплю перетворюємо в кубики і кладемо в бульйон через зазначений час, чекаємо кипіння і додаємо обсмажені овочі, приправи, перемішуємо.
  • Коли картопля буде майже готовий, додаємо вермішель, доводимо до готовності ще кілька хвилин і знімаємо з плити.
Дивіться також:  Червоний борщ – 6 покрокових рецептів, як зварити смачний домашній борщ
Прокрутка до верху