Курячий суп з вермішеллю і картоплею – 7 рецептів приготування локшини

Томатний суп з куркою та локшиною

Приголомшливий рецепт супу, який готується з мінімумом продуктів.

Необхідні інгредієнти:

  • приправи на свій смак;
  • 300 грам томатів у власному соку;
  • дві картоплини;
  • 250 грам курки;
  • 50 грам вермішелі;
  • свіжа зелень.

Процес приготування:

  • Ставимо варитися бульйон. Для цього поміщаємо в холодну воду нарізану курку і готуємо близько 30 хвилин
  • Картоплю, цибулю і помідори перетворюємо на невеликі кубики. Картоплю викладаємо в суп відразу після приготування бульйону, а цибулю з помідорами і спеціями обсмажуємо на сковороді.
  • Отриману обжарку з’єднуємо з курячим бульйоном, додаємо вермішель, варимо ще три хвилини, даємо настоятися. При подачі прикрашаємо зеленою масою.
Дивіться також:  Суп з фрикадельками і вермішеллю – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху