Томатний суп з куркою та локшиною
Приголомшливий рецепт супу, який готується з мінімумом продуктів.
Необхідні інгредієнти:
- приправи на свій смак;
- 300 грам томатів у власному соку;
- дві картоплини;
- 250 грам курки;
- 50 грам вермішелі;
- свіжа зелень.
Процес приготування:
- Ставимо варитися бульйон. Для цього поміщаємо в холодну воду нарізану курку і готуємо близько 30 хвилин
- Картоплю, цибулю і помідори перетворюємо на невеликі кубики. Картоплю викладаємо в суп відразу після приготування бульйону, а цибулю з помідорами і спеціями обсмажуємо на сковороді.
- Отриману обжарку з’єднуємо з курячим бульйоном, додаємо вермішель, варимо ще три хвилини, даємо настоятися. При подачі прикрашаємо зеленою масою.