З копченою куркою
Зробити страву більш насиченим можна за рахунок копченого м’яса. Обов’язково спробуйте цей рецепт.
Необхідні продукти:
- цибулина і моркву;
- 50 грам вермішелі;
- копчена курка вагою в 300 грам;
- дві картоплини;
- приправи за бажанням.
Процес приготування:
- Копчене м’ясо відварюємо близько 20 хвилин. За цей час готуємо інші продукти.
- Подрібнюємо цибулю і моркву, трохи обсмажуємо на сковороді. Картоплю нарізаємо кубиками і опускаємо її в суп відразу, як тільки пройде зазначений час. Додаємо вибрані спеції на свій смак.
- Ще хвилин 10, коли картопля стане м’яким, засипаємо обжарку, а потім і вермішель. Варимо на слабкому вогні близько п’яти хвилин і страва готова.