Курячий суп з вермішеллю і картоплею – 7 рецептів приготування локшини

З копченою куркою

Зробити страву більш насиченим можна за рахунок копченого м’яса. Обов’язково спробуйте цей рецепт.

Необхідні продукти:

  • цибулина і моркву;
  • 50 грам вермішелі;
  • копчена курка вагою в 300 грам;
  • дві картоплини;
  • приправи за бажанням.

Процес приготування:

  • Копчене м’ясо відварюємо близько 20 хвилин. За цей час готуємо інші продукти.
  • Подрібнюємо цибулю і моркву, трохи обсмажуємо на сковороді. Картоплю нарізаємо кубиками і опускаємо її в суп відразу, як тільки пройде зазначений час. Додаємо вибрані спеції на свій смак.
  • Ще хвилин 10, коли картопля стане м’яким, засипаємо обжарку, а потім і вермішель. Варимо на слабкому вогні близько п’яти хвилин і страва готова.
Дивіться також:  Крем-суп з брокколі і спаржі з фото
Прокрутка до верху