Курячий суп з вермішеллю і картоплею – 7 рецептів приготування локшини

Курячий суп з вермішеллю, картоплею і яйцем

Смачний, простий, і ситний суп забезпечить організм не тільки повноцінним харчуванням, але і допоможе урізноманітнити меню.

Необхідні продукти:

  • приблизно 350 грам курки;
  • три картоплини;
  • одна цибулина і морквина;
  • приправи на свій смак;
  • яйце.

Процес приготування страви:

  • М’ясо кладемо в каструлю, заливаємо водою і варимо протягом 60 хвилин, постійно прибираючи зайву піну. Після того як бульйон буде готовий курку потрібно дістати, нарізати і помістити назад.
  • Картоплю теж подрібнити на кубики і викласти в каструлю.
  • Поки відварюється картопля, готуємо моркву і цибулю: нарізаємо їх, обсмажуємо на сковороді і з’єднуємо з іншими продуктами.
  • Через 2-3 хвилини додаємо спеції і вермішель.
  • Залишилося тільки додати яйце і суп майже готовий. Вбиваємо його в миску, добре перемішуємо до однорідності і вливаємо в суп. Чекаємо, поки вміст знову закипить, тримаємо на вогні близько двох хвилин і знімаємо. Подати можна з зеленню і сметаною.
Дивіться також:  ТОП 5 салатів з овочів
Прокрутка до верху