Курячий суп з вермішеллю, картоплею і яйцем
Смачний, простий, і ситний суп забезпечить організм не тільки повноцінним харчуванням, але і допоможе урізноманітнити меню.
Необхідні продукти:
- приблизно 350 грам курки;
- три картоплини;
- одна цибулина і морквина;
- приправи на свій смак;
- яйце.
Процес приготування страви:
- М’ясо кладемо в каструлю, заливаємо водою і варимо протягом 60 хвилин, постійно прибираючи зайву піну. Після того як бульйон буде готовий курку потрібно дістати, нарізати і помістити назад.
- Картоплю теж подрібнити на кубики і викласти в каструлю.
- Поки відварюється картопля, готуємо моркву і цибулю: нарізаємо їх, обсмажуємо на сковороді і з’єднуємо з іншими продуктами.
- Через 2-3 хвилини додаємо спеції і вермішель.
- Залишилося тільки додати яйце і суп майже готовий. Вбиваємо його в миску, добре перемішуємо до однорідності і вливаємо в суп. Чекаємо, поки вміст знову закипить, тримаємо на вогні близько двох хвилин і знімаємо. Подати можна з зеленню і сметаною.