Курячий суп – 10 простих та смачних рецептів приготування

Курячий суп з цвітною капустою

Курячий суп з цвітною капустою – це корисна і дуже смачна перша страва, яка не тільки позбавить вас від голоду, але ще й зарядить енергією до самого вечора. Велика кількість клітковини, що міститься в овочах, наситить вас корисними речовинами, макро- та мікроелементами.

Час приготування – 1 год.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 400 гр.
  • Капуста цвітна – 1 виделок
  • Картопля – 4 шт.
  • Шпинат – 1 пучок
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Морква – 1 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Вода – 2,5 л.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

Крок 1. Необхідний продуктовий набір викладаємо на робочий стіл.

Крок 2. У каструлю відправляємо кубики картоплі та куряче філе, додаємо лавр та сіль – заливаємо водою та варимо, прикривши кришкою на середньому нагріванні, близько 20 хвилин.

Крок 3. На олії 3-4 хвилини обсмажуємо дрібні кубики моркви, засипаємо кільця зеленої цибулі і прогріваємо всі разом.

Крок 4. Зажарку викладаємо в бульйон разом із промитим листям шпинату.

Крок 5. Додаємо невеликі суцвіття цвітної капусти, доводимо до кипіння та готуємо ще 7-9 хвилин.

Крок 6. Страву розливаємо по тарілках та доповнюємо половинками відварених яєць. Дегустуємо!

Дивіться також:  Солянка – 14 рецептів, збірної м’ясної солянки