Курячий суп з цвітною капустою
Курячий суп з цвітною капустою – це корисна і дуже смачна перша страва, яка не тільки позбавить вас від голоду, але ще й зарядить енергією до самого вечора. Велика кількість клітковини, що міститься в овочах, наситить вас корисними речовинами, макро- та мікроелементами.
Час приготування – 1 год.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Філе куряче – 400 гр.
- Капуста цвітна – 1 виделок
- Картопля – 4 шт.
- Шпинат – 1 пучок
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Морква – 1 шт.
- Лавровий лист – 3 шт.
- Олія – для смаження.
- Вода – 2,5 л.
- Сіль за смаком
Процес приготування:
Крок 1. Необхідний продуктовий набір викладаємо на робочий стіл.
Крок 2. У каструлю відправляємо кубики картоплі та куряче філе, додаємо лавр та сіль – заливаємо водою та варимо, прикривши кришкою на середньому нагріванні, близько 20 хвилин.
Крок 3. На олії 3-4 хвилини обсмажуємо дрібні кубики моркви, засипаємо кільця зеленої цибулі і прогріваємо всі разом.
Крок 4. Зажарку викладаємо в бульйон разом із промитим листям шпинату.
Крок 5. Додаємо невеликі суцвіття цвітної капусти, доводимо до кипіння та готуємо ще 7-9 хвилин.
Крок 6. Страву розливаємо по тарілках та доповнюємо половинками відварених яєць. Дегустуємо!