Суп з консервованою квасолею на курячому бульйоні
Курячий суп також можна доповнити червоною квасолею. Правда, у такому випадку знадобиться використовувати консервований продукт (1 банку). А, крім того, наступні інгредієнти: 1 шт. курячої грудки і курячого філе, пара картоплин, 1 яйце, зелена цибуля, сіль, лавровий лист та інші спеції.
- Філе і грудка поміщаються в холодну воду з лавровим листком і доводяться до кипіння. Тільки після цього з поверхні рідини знімається піна, і майбутній суп солиться. Бульйон повинен готуватися близько 30-40 хвилин.
- В цей час яйце вариться круто і подрібнюється будь-яким способом, квасоля віджимається від рідини, картоплю нарізають дрібними кубиками. Зелень найзручніше шаткувати за допомогою кухонних ножиць.
- Коли куряче м’ясо буде повністю готове, потрібно відокремити кістки від грудки, а всю м’якоть нарізати на шматочки.
- Залишилося додати в бульйон інші інгредієнти і варити суп ще 15-20 хвилин. Коли картопля стане м’яким, можна знімати каструлю з вогню.
Такий супчик виходить дуже легким і смачним. Він точно сподобається навіть самим маленьким членам сім’ї.