Кыстыбый з лаваша з картоплею
Цей варіант приготування самий швидкий, адже не треба замішувати тісто, а можна відразу приступати до приготування.

- картопля – 530 г;
- перець мелений чорний;
- лаваш – 1 шт.;
- сіль;
- масло вершкове – 27 г;
- часник – 1 зубчик;
- зелень – 2 ч. ложки рубана.
Приготування:
Відварити почищену картоплю.
Зубки часнику очистити.
Змішати з зеленню.
Взяти толкушку. Розім’яти картоплю.
Закинути масло із зеленню.
Підсолити.
Перемішати.
Лаваш знадобиться свіжий, пластичний. Він не повинен ламатися в процесі формування.
Розрізати на частини, які вам потрібні за розміром.
Помістити начинку з пюре.
Згорнути. Вийде конверт.
Обсмажити. Сковорідка повинна бути сухою.