Кыстыбый з картоплею – 7 рецептів

Кыстыбый з лаваша з картоплею

Цей варіант приготування самий швидкий, адже не треба замішувати тісто, а можна відразу приступати до приготування.

  • картопля – 530 г;
  • перець мелений чорний;
  • лаваш – 1 шт.;
  • сіль;
  • масло вершкове – 27 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • зелень – 2 ч. ложки рубана.

Приготування:

  • Відварити почищену картоплю.
  • Зубки часнику очистити.
  • Змішати з зеленню.
  • Взяти толкушку. Розім’яти картоплю.
  • Закинути масло із зеленню.
  • Підсолити.
  • Перемішати.
  • Лаваш знадобиться свіжий, пластичний. Він не повинен ламатися в процесі формування.
  • Розрізати на частини, які вам потрібні за розміром.
  • Помістити начинку з пюре.
  • Згорнути. Вийде конверт.
  • Обсмажити. Сковорідка повинна бути сухою.
  • Дивіться також:  Капкейки — 13 рецептів в домашніх умовах